2022-05-24 07:43:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nagy tettvággyal vágsz bele a mai napba

Napi horoszkóp május 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Jupiter fényszöge ma boldogságot és szerencsét hoz! Bármi, amibe ma belekezdesz, rövid és hosszútávon is szerencsés kimenetelű lesz. Érdemes most beiratkozni egy tanfolyamra, vagy belekezdeni egy kapcsolatba.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagy tettvággyal vágsz bele a mai napba. De vigyázz, nehogy a jó szándék végül rossz szavakban öltsön formát. A munkatársaid zokon vehetik, ha túl keményen, túl parancsolón és ellentmondást nem tűrőn szólsz hozzájuk.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon mintha irányíthatatlanná válnának a dolgok. A tárgyak kicsúsznak a kezedből, a megbeszélt dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted. Mégis kisülhet az egészből valami jó is. Legyél nyitott, és éld meg az örömöt is!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma ügyes taktikádnak köszönhetően sikereket aratsz. És most kell is a taktika: van, amikor egyszerűen nem elég a jószándék és a tetterő. A legtöbbet akkor érheted el, ha használod, sőt bővíted emberi kapcsolataidat. Törekedj a jó viszonyra!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Jupiter fényszöge csodás lehetőségeket jelez erre a napra! Valamelyik vágyad, álmod valóra válhat a véletlenek szerencsés összjátéka miatt, sőt, lehet, hogy több célt is sikerül váratlanul elérned.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdekes beszélgetésben lehet részed. Ne legyél olyan bátortalan, állj szóba azzal a vonzó ismeretlennel, akit már olyan régóta kiszúrtál magadnak. Eddig a külseje vonzott, de most a lelke mélységét és a szelleme magasságát is megérezheted.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munka, munka és munka: úgy tűnik, most erről szólnak a napjaid. De jön a nyár, és hamarosan minden megváltozik. A kezdő lépéseket már tedd meg ma: tervezd meg a nyári heteket!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma sem hagynak unatkozni a csillagaid. Rengeteg a munkád, de ennek inkább örülhetsz, mintsem bánkódnál miatta. Ez egyszer ugyanis jól megfizetnek. Ráadásul minél inkább híre megy a szaktudásodnak, annál kapósabb leszel.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap és a Jupiter fényszöge nagy hatással van az életedre, és csupa kedvező változás elindítója lehet. Ha van valamilyen drasztikusabb újdonság az életedben, biztos lehetsz benne, hogy pozitív előjelű lesz a végeredmény!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jobb lenne, ha kimondanád végre, hogy mire vágysz. Ha nem foglalod sohase szavakba, akkor a másik nem fogja a szemedből kiolvasni. Az sem baj, ha elsőre nem mond igent. Majd másodszorra már mondja. Ha meg nem, hát hadd menjen!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden jó, ha vége jó! Ezzel a jelmondattal kezdd a napod! Bármi nehézséged adódik is a mai napon, a kedvességeddel és a szereteteddel fordíthatsz az eseményeken. A végén majd azt érzed, hogy pont így kellett történnie, ahogy történt.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ne ápolgasd magadban túl hosszan a megbántottság és sértettség érzését. Ezzel csak még inkább elriasztod magadtól azt, akit magadhoz szeretnél vonzani. Bocsáss meg neki, legyél olyan nagyvonalú, mint szoktál!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: